ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Στο «στόχαστρο» της Μπεσίκτας ο Μπιέλ - Ο «ανταγωνισμός» για τον Ισπανό

Ολυμπιακός: Στο «στόχαστρο» της Μπεσίκτας ο Μπιέλ - Ο «ανταγωνισμός» για τον Ισπανό
Intime

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ φέρεται πως εξετάζει με προσοχή η Μπεσίκτας.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους «Αετούς» της Κωνσταντινούπολης για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, σύμφωνα με τα οποία, η Μπεσίκτας έχει ψηλά στη λίστα της, ενόψει του καλοκαιριού, τον 26χρονο άσο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotospor» ο Σενόλ Γκιουνές, προπονητής των «Αετών» θέλει στο ρόστερ για τη νέα σεζόν έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Πεπ Μπιέλ, ήτοι έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά και την επίθεση.

Πάντως, ο Ισπανός μέσος δεν «παίζει» μόνος του στην εν λόγω λίστα, καθώς λίγο πιο ψηλά εμφανίζονται τα ονόματα του Μάρκο Τόλιτς που ανήκει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αγωνίζεται με τη μορφή του δανείου στην Μάριμπορ, αλλά και του Βίταλι Μπουγιάλσκι, του «υπαρχηγού» της Ντινάμο Κιέβου.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι τον Πεπ Μπιέλ από την Κοπεγχάγη και στην πρώτη του σεζόν με τα «ερυθρόλευκα» έχει «γράψει» 37 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 10 τέρματα και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Σχετικές ειδήσεις