ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Υποδοχή ηρώων στο «Ελ. Βενιζέλος» - Η αγκαλιά Μελισσανίδη σε Αλμέιδα (pics+vids)

ΑΕΚ: Υποδοχή ηρώων στο «Ελ. Βενιζέλος» - Η αγκαλιά Μελισσανίδη σε Αλμέιδα (pics+vids)
Intime

ΑΕΚ: Απίστευτη αποθέωση περίμενε την αποστολή της Ένωσης στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη από τη Θεσσαλονίκη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αγκαλιάζει τον Ματίας Αλμέιδα.

Τρομερές ήταν οι εικόνες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών τα ξημερώματα της Τρίτης (09/05) μετά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από τη Θεσσαλονίκη. Η Ένωση επικράτησαν 2-1 του Άρη και σε συνδυασμό με την ήττα 1-0 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχει «αγκαλιάσει» τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στη Super League.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη των δύο αναμετρήσεων, στη Νέα Φιλαδέλφεια στήθηκε ένα πρωτοφανές πάρτι, μια και περίπου 10.000 οπαδοί του «Δικέφαλου» συγκεντρώθηκαν έξω από την «OPAP Arena» πανηγυρίζοντας τη διαφαινόμενη κατάκτηση της κούπας και περιμένοντας την επιστροφή της αποστολής.

Τελικά, οι «κιτρινόμαυροι» ποδοσφαιριστές, ο Ματίας Αλμέιδα αλλά και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, επέστρεψαν στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (09/05) και το «Ελ. Βενιζέλος» πήρε… φωτιά.

Το «παρών» στο αεροδρόμιο έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρισκόταν στην πίστα που προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ, συνεχάρη όλα τα μέλη κατά την άφιξή τους και στη συνέχεια αγκάλιασε τον Αργεντίνο τεχνικό του «Δικέφαλου» για την κατάκτηση της Super League.

Λίγα λεπτά αργότερα, την εμφάνισή τους έκαναν οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», με περίπου 10.000 οπαδούς της ομάδας να δημιουργούν μία καυτή ατμόσφαιρα, κάνοντας τη νύχτα… μέρα από τα καπνογόνα και φώναζαν συνθήματα. Μάλιστα, δεν άφησαν το πούλμαν της ομάδας να μετακινηθεί, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να κάθεται στη θέση του οδηγού, δείχνοντας τη διάθεσή του.

Σχετικές ειδήσεις