ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Καμία συμφωνία με Αλ Χιλάλ – Διαψεύδει ο πατέρας του «Pulga»

Λιονέλ Μέσι
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Λιονέλ Μέσι: Ο πατέρας του «Pulga», Ζόρζε, με ανάρτηση του στα social media διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γιο του να έχει συμφωνήσει με την Αλ Χιλάλ.

Έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες όσον αφορά στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε την Τρίτη (9/5) ότι ο Αργεντινός «σταρ» αποφάσισε να αποδεχθεί την αστρονομική πρόταση της Αλ Χιλάλ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο «Pulga» θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, έναντι 450.000.000 ευρώ, κάτι που, όμως, διέψευσε ο πατέρας του, Ζόρζε Μέσι.

Σε story που έκανε στη Instagram υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει συμφωνία, συμπληρώνοντας ότι όποια απόφαση για το μέλλον του θα γιου του θα παρθεί μετά το τέλος της σεζόν.

Λιονέλ Μέσι
Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Ζόρζε, με ανάρτηση του στα social media διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γιο του να έχει συμφωνήσει με την Αλ Χιλάλ.IG: @jorge.sole

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανένα σύλλογο για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δεν θα ληφθεί πριν ο Λιονέλ ολοκληρώσει τη σεζόν. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα είναι καιρός να αναλύσουμε και να δούμε τι υπάρχει και μετά να πάρουμε μια απόφαση.

Πάντα υπάρχουν φήμες και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη, αλλά η αλήθεια είναι μόνο μία και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορικά, ούτε υπογεγραμμένα, ούτε συμφωνημένα, και δεν θα υπάρξει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μου φαίνεται ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τα μέσα ενημέρωσης όπου απαντούν, ότι υπάρχουν εκείνοι που εξαπατούν συνειδητά και εσκεμμένα, χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη των ισχυρισμών τους και θέλουν να μετατρέψουν οποιαδήποτε κακόβουλη φήμη σε είδηση ή αυτοί που κατευθύνουν πληροφορίες υπέρ κάποιων και των συμφερόντων τους. Θα έπρεπε να εξηγήσουν γιατί δεν αντιπαραθέτουν τις πληροφορίες... δεν θέλουν μια αλήθεια να καταστρέψει τις «ειδήσεις» τους».

Σχετικές ειδήσεις