ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Κανονικά η απονομή του τίτλου - Ποιος θα το παραδώσει στην ΑΕΚ - Έρχεται ο Αραούχο

Super League: Κανονικά η απονομή του τίτλου - Ποιος θα το παραδώσει στην ΑΕΚ - Έρχεται ο Αραούχο
Intime

Super League: Κανονικά θα γίνει η απονομή του τίτλου στην ομάδα που θα κατακτήσει την κορυφή των play offs και στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για «φιέστα» στην αυλαία με τον Βόλο στην «OPAP Arena», ενώ στην Αθήνα θα επιστρέψει και ο Σέρχιο Αραούχο.

Έντονη ήταν η φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες ώρες αναφορικά με την απονομή του φετινού τίτλου στη Super League. Την Κυριακή (14/05) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο και ο Παναθηναϊκός θα παίξει κόντρα στον Άρη. Η Ένωση χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να «σφραγίσει» την επιστροφή στον θώκο της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, ενώ υπάρχει μόνο ένα σενάριο να καταλήξει στους «πράσινους».

Για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στους Θεσσαλονικείς και την ίδια στιγμή, ο Βόλος να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να πάρει το «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον «Δικέφαλο». Από τη στιγμή που ο τίτλος είναι ακόμα «ανοικτός», τουλάχιστον μαθηματικά, υπήρχε η σκέψη να μην γίνει άμεσα η απονομή σ’ αυτόν που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Live Sport» η απονομή θα γίνει κανονικά το βράδυ της Κυριακής (14/05). Η Super league θα βρίσκεται σε εγρήγορση και ανάλογα με την εξέλιξη των αναμετρήσεων θα μεταφέρει την κούπα στο γήπεδο που θα προκύψει ο νέος Πρωταθλητής.

Ποιος θα το παραδώσει στην ΑΕΚ

Για τον λόγο αυτό, στην Ένωση ετοιμάζονται ήδη για τη φιέστα στην «OPAP Arena». Μάλιστα, γίνονται ήδη συζητήσεις αναφορικά με το πρόσωπο που θα παραδώσει την κούπα της Super League. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θεωρείται απίθανο να γίνει η απονομή από τον πρόεδρο της λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και από την αντιπρόεδρο Κάτια Κοξένογλου.

Έτσι, την κούπα αναμένεται να παραλάβει ο Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού και στην συνέχεια, ο CEO της ΑΕΚ θα το παραδώσει στα μέλη της Ένωσης.

Έρχεται ο Αραούχο

Παράλληλα, το «παρών» στην τελευταία αγωνιστική των play offs κόντρα στον Βόλο θα δώσει και ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντίνος βρίσκεται στην Ισπανία για την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του, αλλά θέλει να βρίσκεται στην Αθήνα, ούτως ώστε να πάρει μέρος στη φιέστα και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τίτλου από την ΑΕΚ.

Σχετικές ειδήσεις