ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κάηκε» η Λαμία για την παραμονή στη Super League – Καπνογόνα, συνθήματα και αποθεωτική υποδοχή

«Κάηκε» η Λαμία για την παραμονή στη Super League – Καπνογόνα, συνθήματα και αποθεωτική υποδοχή
Lamia Report

Η Λαμία κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στη Νίκαια από τον Ιωνικό με αποτέλεσμα την παραμονή της στη Super League και τον υποβιβασμό των γηπεδούχων. Έγινε η νύχτα… μέρα στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας όταν επέστρεψε η αποστολή στην πόλη.

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι η Λαμία από το βράδυ του Σαββάτου (13/5), καθώς η ομάδα της πόλης με μια ψυχωμένη εμφάνιση στη Νίκαια, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Ιωνικό στην τελευταία αγωνιστική των play out της Super League. Ο «χρυσός» βαθμός για την ομάδα της Λαμίας, της εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία και έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η αποθέωση για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, ήταν πρωτοφανής όταν έφτασαν στη Λαμία. Η πόλη βγήκε στους δρόμους και υποδέχθηκε με καπνογόνα, συνθήματα, χορούς και τραγούδια την ομάδα, που θα συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην υποδοχή της ομάδας, μάλιστα, έδωσαν το «παρών» και αρκετοί πολιτικοί της Φθιώτιδας, όπως ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Στις φωτογραφίες και τα βίντεο από την ιστοσελίδα Lamia Report, αποτυπώνεται πλήρως το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε στη Λαμία μετά την παραμονή της ομάδας στη Super League.