ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΑΕΚ – Βόλος 4-0: Πρωταθλήτρια μέσα στο «σπίτι» της - Έκσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Super League, ΑΕΚ – Βόλος 4-0: Πρωταθλήτρια μέσα στο «σπίτι» της - Έκσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Super League: Η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 του Βόλου στην κατάμεστη «OPAP Arena» και πανηγύρισε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια σηματοδότησε και την επιστροφή στην κορυφή, μετά από πέντε χρόνια!

Η ΑΕΚ είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας για 13η φορά στην ιστορία της, με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να κάνουν τη… δουλειά τους στον τελευταίο αγώνα με τον Βόλο.

Ο κόσμος είχε στήσει ένα τρελό πάρτι πολλές ώρες πριν τη σέντρα και συνέχισε να γιορτάζει και κατά τη διάρκεια του ματς. Εκεί, όπου οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν τη γιορτή, σημειώνοντας τέσσερα γκολ κόντρα στους βαθμολογικά αδιάφορους φιλοξενούμενους.

Η λήξη βρήκε όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να πανηγυρίζουν αγκαλιασμένοι τον τίτλο και τον κόσμο να παραληρεί στις εξέδρες!

Χωρίς αμφιβολία είναι μια ιστορική σεζόν που θα μείνει για πάντα στο μυαλό όλων των φίλων της ΑΕΚ και σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν το νταμπλ, τότε θα μιλάμε σίγουρα για την κορυφαία σεζόν στη σύγχρονη ιστορία της.

Super League
ΑΕΚ - Βόλος 4-0slgr.gr

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί (67΄ Τζαβέλλας), Βίντα, Ρότα (67΄ Σιντιμπέ), Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, 'Αμραμπατ (52΄ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (52΄ Πινέδα), Τσούμπερ (53΄ Φερνάντες), Γκαρσία.
ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Αυγερινός, Τάχατος, Ασλανίδης, Πιρίνεν, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς (80΄ Τσελεμπάκης), Κάτσε (63΄ Οικονομόπουλος), Χαρούνα (46΄ Καρτάλης), Αλχο, Γάγκι (75΄ Τριανταφύλλου)