ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Πήρε το ντέρμπι και την τρίτη θέση

Super League, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1: Πήρε το ντέρμπι και την τρίτη θέση

Super League: Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και κατέλαβε την τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον «Δικέφαλο του Βορρά».  

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, όπου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν.

Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την τρίτη θέση, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί στο Europa League. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς σε περίπτωση που το κατακτήσει ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκείνος στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση και θα στείλει την ομάδα του Πειραιά στο Europa Conference League.

Όσον αφορά στην αναμέτρηση, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί. Συγκεκριμένα, βρήκαν γκολ με τον Σαμασέκου στο 33’ και στη συνέχεια αμύνθηκαν αποτελεσματικά.

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Φιλίπε Σοάρες, Τάισον - Ντόη.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Ινγκασον, Νάσμπεργκ (46' Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες, Ντάντας (64' Σβαμπ), Αουγκούστο (76' Φιλίπε Σοάρες), Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (64' Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (82' Τζίμας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Εμβιλά, Φορτούνης (78' Μασούρας), Παπασταθόπουλος, Μπιέλ (65' Βρουσάι), Ροντινέι, Χουάνγκ (78' Κασάμι), Σαμασέκου, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (72' Ελ Αραμπί).

*Στο ημίχρονο αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρίσκεται στην Τούμπα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ, η ομάδα πάλης και η Κ15 του ΠΑΟΚ.