ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια και στο γλέντι - Βίντεο από το ξέφρενο πάρτι και τη συγκινητική ομιλία Αλμέιδα

ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια και στο γλέντι - Βίντεο από το ξέφρενο πάρτι και τη συγκινητική ομιλία Αλμέιδα

Η συγκινητική ομιλία του Ματίας Αλμέιδα κι όσα έγιναν στο ξέφρενο γλέντι, όπου η ΑΕΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.

Στο μαγαζί που εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά συνεχίστηκε το πάρτι της ΑΕΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Κεντρικό πρόσωπο ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος σε κάποια στιγμή του πάρτι, ανέβηκε στην πίστα και υπό τους ήχους του «Seven Nation Army» άρχισε να χορεύει με την ψυχή του, προσκαλώντας και τους παίκτες του να ανέβουν πάνω.

Εκστασιασμένοι οι φίλοι της ομάδας δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Αλμέιδα πήρε το μικρόφωνο και αρχικά μίλησε στα αγγλικά τονίζοντας: «Για μένα αυτή η στιγμή είναι ξεχωριστή στη ζωή μου. Είναι η καλύτερη μου στον αθλητισμό».

Στη συνέχεια έσπευσε να ευχαριστήσει τους παίκτες του, τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα προσφέρει σε εκείνον και την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του.

Έπειτα ο Αργεντινός μίλησε στη γλώσσα του τονίζοντας πως το κάνει για να μπορέσει να εκφραστεί καλύτερα σε αυτήν και έβγαλε ένα σύντομο λόγο.

«Το μόνο που είχα όνειρο ήταν να δω την οικογένεια της ΑΕΚ με αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που είμαι προπονητής και δεν μπορώ να είμαι μαζί με τον πατέρα μου. Σήμερα είχα πολύ δυνατά συναισθήματα, στην πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο δεν τον έπεισα και έπρεπε να επιστρέψω.

Οπότε ήρθα δύο φορές. Τη δεύτερη φορά μου έδειξαν το στάδιο που ακόμα δεν είχε τελειώσει. Την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα στο γήπεδο εγώ οραματιζόμουν αυτό που θα συμβεί.

Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ ήθελα να έρθω στην Ευρώπη, αλλά να έρθω σε αυτή την ομάδα. Δεν έκανα κανένα λάθος. Η ΑΕΚ με έκανε ευτυχισμένο και εμένα και την οικογένειά μου» ανέφερε ο Αλμέιδα μέσα σε αποθέωση.

Δείτε κι άλλα βίντεο από το πάρτι στα μπουζούκια: