ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο» - Η αποκάλυψη του Πέτρου Μάνταλου

ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος
Intime News

ΑΕΚ: Ο Πέτρος Μάνταλος προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, λέγοντας ότι σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά τη μεγάλη αμφισβήτηση που υπήρχε προς το πρόσωπο του.

Ο διεθνής μέσος είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ΑΕΚ μέχρι την περασμένη σεζόν κι όποτε η ομάδα δεν απέδιδε ήταν (σχεδόν) πάντα στο «μάτι του κυκλώνα».

Ο Μάνταλος δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση κι όπως αποκάλυψε στο «Monday FC» του Novasports σκέφτηκε ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

«Ειδικά πέρσι σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Έλεγα κάτι γίνεται λάθος. Αν δεν βρεθεί άκρη, δεν στρώσει, έλεγα μέσα μου ότι η λύση είναι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η Εθνική ήταν όαση. Πήγαινα δέκα μέρες και άλλαζα παραστάσεις και με βοηθούσε στο να αντέξω», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, λέγοντας: «Είχαμε κάνει ένα ραντεβού. Του είχα πει ότι το καλύτερο και για μένα και για την ομάδα ήταν αυτό. Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν πρόεδρο αν έχει διαφορετική άποψη. Ειδικά τον συγκεκριμένο (γέλια). Μου είπε δεν πρόκειται να φύγεις. Του είπα τουλάχιστον ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός. Όχι να έχω λιγότερες ευθύνες, αλλά να μη φοράω το περιβραχιόνιο».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή:

Σχετικές ειδήσεις