ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το «πρέσινγκ» στον Κορδόν - Η επιθυμία του Μαρινάκη στον Ισπανό

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται το «πρέσινγκ» στον Κορδόν - Η επιθυμία του Μαρινάκη στον Ισπανό
EPA/Julio Munoz, ΑΜΠΕ

Ολυμπιακός: Απόλυτη προτεραιότητα είναι η υπόθεση του Αντόνιο Κορδόν στους «ερυθρόλευκους», με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Ισπανό, εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία του για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το «πρέσινγκ» του Ολυμπιακού προς τον Αντόνιο Κορδόν. Οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει τον Ισπανό, προσφέροντάς του τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα. Μάλιστα, ο Ίβηρας εμφανίζεται κολακευμένος από τον τρόπο που γίνονται οι επαφές των δύο πλευρών όλο αυτό το διάστημα.

Τόσο ο Αντόνιο Κορδόν, όσο και ο μάνατζέρ του είναι σε ανοικτή και σχεδόν καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους του ελληνικού συλλόγου, αλλά κυρίως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών έχει δείξει ζεστά την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του και φέρεται να του έχει μεταφέρει την επιθυμία του για τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, ο «ισχυρός άνδρας» των «ερυθρόλευκων» του έχει μεταφέρει την επιθυμία του να δώσει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος θα έχει το γενικό «πρόσταγμα». Μάλιστα, η εν λόγω υπόθεση είναι σημαντική και για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, το οποίο είναι σε συνάρτηση με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή.

Σχετικές ειδήσεις