ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι: Ξέσπασαν οι παίκτες μετά τη νίκη της Νότιγχαμ κόντρα στην Άρσεναλ (vids)

Μάντσεστερ Σίτι: Ξέσπασαν οι παίκτες μετά τη νίκη της Νότιγχαμ κόντρα στην Άρσεναλ (vids)
Twitter / Manchester City

Μάντσεστερ Σίτι: Έντονη ήταν η αντίδραση των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το τέλος του αγώνα της Νότιγχαμ με την Άρσεναλ και την εξασφάλιση και του φετινού τίτλου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 1-0 την Άρσεναλ στο «Σίτι Γκράουντ», εξασφάλισε την παραμονή της στην Premier League και ταυτόχρονα «έστεψε» πρωταθλήτρια Αγγλίας της Μάντσεστερ Σίτι!

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τους «Σίτιζενς», μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ταϊβο Αβονίγι, πιθανότατα ο MVP της σεζόν για τη Φόρεστ, που έχει σκοράρει 9 φορές, τις 5 στους τελευταίους τρεις αγώνες στους οποίους κρίθηκε η παραμονή.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν τα μέλη της αποστολής της Μάντσεστερ Σίτι, στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/05) με την Τσέλσι για την Premier League. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αγωνία είχε χτυπήσει… κόκκινο κατά τη διάρκεια του ματς.

Όμως, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε, άπαντες ξέσπασαν σε τρομερούς πανηγυρισμούς, καθώς η Σίτι κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα Premier League και πέμπτο, τα τελευταία έξι χρόνια.

Δείτε τα βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις