ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Καυτή» εκκίνηση - Κόκκινη ο Ρότα (vids)

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: «Καυτή» εκκίνηση - Κόκκινη ο Ρότα (vids)
Eurokinissi

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet: Άσχημη ήταν η εκκίνηση του αγώνα για την ΑΕΚ, καθώς ο Λάζαρος Ρότα αποβλήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet για την ΑΕΚ, καθώς το «συγκρότημα» του Ματίας Αλμέιδα είχε από νωρίς αριθμητικό μειονέκτημα. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Ήταν το 6ο λεπτό, όταν έκανε λάθος κοντρόλ ως τελευταίος αμυντικός της Ένωσης, ο Τάισον θέλησε να το εκμεταλλευτεί, τον πέρασε στο σπριντ και ο διεθνής μπακ τον τράβηξε από τη μέση και τον έριξε στο έδαφος.

Άμεσα ο Φέλιξ Μπριχ υπέδειξε την παράβαση, το φάουλ για τον ΠΑΟΚ έξω από την μεγάλη περιοχή, ενώ παράλληλα τιμώρησε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα τον Λάζαρο Ρότα, αφήνοντας την ΑΕΚ με παίκτη λιγότερο.

Μάλιστα, ένα λεπτό νωρίτερα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν αυτή που είχε κάνει την πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, όταν ο Χατζισαφί έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Λιβάι Γκαρσία δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι στο τετ-α-τετ.

Σχετικές ειδήσεις