ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: «Έκοψε» τον Φορτούνη από τα προκριματικά του Euro 2024 ο Πογέτ

Εθνική Ελλάδας: «Έκοψε» τον Φορτούνη από τα προκριματικά του Euro 2024 ο Πογέτ
Intime

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν συμπεριέλαβε τον Κώστα Φορτούνη στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Λίγες ημέρες απομένουν για τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας με Ιρλανδία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Σε αυτά υπάρχει μία απουσία που προκαλεί έκπληξη. Ο Κώστας Φορτούνης δεν συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ και έμεινε εκτός αποστολής.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 16 Ιουνίου την Ιρλανδία εντός έδρας, για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024, ενώ τρεις μέρες μετά ακολουθεί η δύσκολη μάχη κόντρα στη Γαλλία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ταξιδεύει στο Παρίσι.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου γνωστοποίησε πως την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις για αυτά τα παιχνίδια, στις οποίες αρχικά θα συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Από την 1η Ιουνίου θα ενταχθούν σε αυτούς και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας εξαιτίας της συμμετοχής τους στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Την Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και την Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France).

Τηv προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας».

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Viral ο ιερέας που οργανώνει την εξέδρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Ο Χάαλαντ έχει εμμονή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Αντέγραψε το σημαντικότερο «μυστικό» του

Συγκινεί όλη την Ελλάδα με τα λόγια του ο μικρός Γιάννης, μετά τη σπάνια στιγμή στον τελικό Κυπέλλου