ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: «Σειρήνες» από Γερμανία για Χουάνγκ - Η πρόθεση των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: «Σειρήνες» από Γερμανία για Χουάνγκ - Η πρόθεση των «ερυθρόλευκων»
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Έντονο φέρεται πως είναι το ενδιαφέρον συλλόγων της Γερμανίας για τον Ινμπόμ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και άμεσα κατάφερε να δείξει το ταλέντο του, μια και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς «πυλώνες» στη φετινή σεζόν. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του με τα «ερυθρόλευκα» φέρεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων της Bundesliga.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Γερμανία, η Φράιμπουργκ έχει βάλει στο… κάδρο της τον διεθνή άσο, από τα δύο ματς που έδωσε απέναντι στους Πειραιώτες για τους ομίλους του Europa League. Αυτός είναι και ο λόγος που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και τις επόμενες ημέρες θα πάρει την απόφαση αν θα κάνει επίσημη κρούση.

Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον Ινμπόμ Χουάνγκ φέρεται πως έχει δείξει και μία άλλη εκπρόσωπος της Bundesliga. Ο λόγος γίνεται για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη, από τις αναμετρήσεις με την Φράιμπουργκ.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Νοτιοκορεάτη μέσο. Άλλωστε, ο ίδιος φαίνεται πως απολαμβάνει την θητεία του στην Ελλάδα και τους Πειραιώτες. Βέβαια, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να φτάσει μία εξαιρετική πρόταση στην Πλατεία Αλεξάνδρας, η οποία θα φτάνει τα 20.000.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις