ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Φιέστα ανόδου ο Πανσερραϊκός με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’

ss
EUROKINISSI

Super League 2: Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, σε ένα ματς φιέστα για την άνοδο στη «μεγάλη» κατηγορία.

Το αποτέλεσμα μικρή σημασία είχε για την ομάδα των Σερρών, η οποία επιστρέφει στη Super League, μετά από 13 χρόνια.

Οι φίλοι του Πανσερραϊκού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και μαζί με όλα τα μέλη του συλλόγου πανηγύρισαν τη σπουδαία επιτυχία.

Η γιορτή για την άνοδο είχε και μια συγκινητική στιγμή, καθώς ο Τάσος Παπάζογλου είπε «αντίο» στην ενεργό δράση, αποχωρώντας με δάκρυα στα μάτια. Οι συμπαίκτες του του έκαναν «Pasillo» σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον κι ως εκ τούτου είχε κι ελάχιστες φάσεις με τον Παύλο Δερμιτζάκη να παρατάσσει τους πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας με αρκετές αλλαγές.

Ο ΠΑΟΚ Β’ απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έγινε η πρώτη ομάδα που αποσπά φέτος ισοπαλία στην έδρα του Πανσερραϊκού. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου από τον πρόεδρο της Super League 2, Πέτρο Μαρτσούκο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης (81′ Δεληγιαννίδης), Παπάζογλου (59′ Λυμπεράκης), Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (70′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (81′ Κανίς), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (70′ Σαΐντ).|
ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σπυράκος, Τασιούρας (84′ Σελιμάι), Ουεντραόγκο, Κωττάς, Γιάξης, Γρόσδης, Δαρέλας (65′ Σπυρίδης), Χατζηστραβός (77′ Κιτσάκης), Μελετίδης, Γκορντεζιάνι (84′ Πανίδης).

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις