ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συμφωνία Τραμπζονσπόρ με Κουρμπέλη», λένε οι Τούρκοι

«Συμφωνία Τραμπζονσπόρ με Κουρμπέλη», λένε οι Τούρκοι

Δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, οριστικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τραμπζονσπόρ.

Πριν λίγες ώρες, ανακοινώθηκε το οριστικό τέλος του Δημήτρη Κουρμπέλη απ’ τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής μέσος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο εξωτερικό όπως φαίνεται και την Τουρκία, καθώς τις τελευταίες μέρες αυξάνονται οι φήμες για την Τραμπζονσπόρ.

Μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία των δύο πλευρών, με τον Κουρμπέλη να είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Τραπεζούντα, όπου αγωνίζεται ο κολλητός του, Τάσος Μπακασέτας και ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Μανώλης Σιώπης.

Χαρακτηριστικά οι Τούρκοι που ήδη έντυσαν τον Κουρμπέλη στα χρώματα της Τραμπζονσπόρ, αναφέρουν:

«Σε κατ’ αρχήν συμφωνία η Τραμπζονσπόρ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Την πρώτη της μεταγραφή έκανε η Τραμπζονσπόρ. Ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουρμπέλης, φίλος του Μπακασέτα και του Σιώπη από την Εθνική Ελλάδας, ξεχωρίζει για τα αμυντικά του χαρακτηριστικά στη μεσαία γραμμή. Με ύψος 1,81 μέτρα, έλαβε μέρος σε 36 επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός καθώς και στην μεσαία γραμμή».