ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Σπαρακτικές εικόνες των φίλων του νεκρού οπαδού της Ρίβερ - Κατέρρευσε η κόρη του

Πέθανε οπαδός της Ρίβερ στο γήπεδο

Ένας οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ έχασε τη ζωή του, μετά από πτώση από το πάνω διάζωμα του «Μονουμεντάλ» στο Μπουένος Άιρες, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντεφένσα Χουστίσια - Η αντίδραση των φίλων και της κόρης του που ήταν στο γήπεδο, μόλις έμαθαν τα νέα.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Αργεντινή, η τραγική είδηση του θανάτου ενός φιλάθλου της Ρίβερ Πλέιτ, κατά τη διάρκεια αγώνα στο γήπεδο «Μονουμεντάλ».

Ο οπαδός των «μιλιονάριος» έπεσε από το πάνω διάζωμα του γηπέδου, την ώρα που διεξαγόταν η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της χώρας, ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Ντεφένσα Χουστίσια. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα (ακόμα και της αυτοκτονίας), καθώς μέχρι τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σπρώξιμο.

Τραγική φιγούρα η κόρη του 53χρονου φίλου της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία ήταν στο γήπεδο, αλλά χωρίστηκε από τον πατέρας της, όπως και οι φίλοι τους που ήταν μαζί. Όταν έμαθαν πως ο νεκρός οπαδός ήταν ο δικός τους άνθρωπος κατέρρευσαν, με τις εικόνες να είναι σπαρακτικές.

Το fake βίντεο της πτώσης

Στα social media, μάλιστα, κυκλοφορεί ένα βίντεο (έχει αναπαραχθεί και από ελληνικά Μέσα) που φέρεται να είναι από την πτώση, αλλά στην Αργεντινή σημειώνουν πως δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν, μιας και τα ρούχα του θύματος είναι εντελώς διαφορετικά (πρόκειται για βίντεο με δύο οπαδούς σε διαφορετικό σημείο, ίσως και από άλλον αγώνα, όπως θα δείτε παρακάτω).

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον άτυχο φίλαθλο να χάνει ακαριαία τη ζωή του. Οι πάντες «πάγωσαν» στο γήπεδο όπως είναι λογικό και ο αγώνας διακόπηκε οριστικά. Οι οπαδοί της Ρίβερ φώναζαν "σταματήστε τον αγώνα", με τους ιθύνοντες της διοργανώτριας να θέλουν να συνεχίσουν. Όμως οι αρχηγοί των δύο ομάδων ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν κι έτσι λήφθηκε η απόφαση διακοπής του ματς.

Τα στοιχεία του οπαδού της Ρίβερ

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το θύμα που έπεσε από το πάνω διάζωμα στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ ονομαζόταν Πάμπλο Μαρσέλο Σεράνο και ήταν 53 ετών. Είχε πάει στο γήπεδο με μια παρέα φίλων της και τη 15χρονη κόρη του, που την ώρα του μοιραίου αποτελέσματος εκείνη ήταν μακριά του.

Αφού τον αναζήτησαν πολλές φορές και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικά, ανακάλυψαν ότι ήταν αυτός που είχε τη μοιραία πτώση, όταν έγινε ενημέρωση από τα μεγάφωνα για τα ρούχα του θύματος.

Λίγο αργότερα η κόρη του έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μια παλιά φωτογραφία με τον πατέρα της και σχολιάζοντας: «Θα σε αγαπώ για όλη μου τη ζωή μπαμπά».

Διαβάστε επίσης:

Αργεντινή: Η πιο κωμικοτραγική εκτέλεση πέναλτι της χρονιάς - «Τρέλανε» και τον διαιτητή (video)

Αργεντινή: Συγκλονίζει η κόρη του οπαδού της Ρίβερ που έπεσε στο κενό - Fake το video που κυκλοφορεί

Τραγωδία στην Αργεντινή: Οπαδός της Ρίβερ έπεσε απ’ το πάνω διάζωμα και σκοτώθηκε