ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Προανήγγειλε το τέλος ο Άμραμπατ – «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία»

Νορντίν Άμραμπατ ΑΕΚ
Intime News

ΑΕΚ: Ο Νορντίν Άμραμπατ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι αποχωρεί από την «Ένωση», εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία.

Η υπόθεση του Μαροκινού είναι μια από αυτές που απασχολούν την ΑΕΚ, όσον αφορά στην παραμονή του ή όχι.

Το συμβόλαιο του Άμραμπατ ολοκληρώθηκε κι όπως προανήγγειλε ο ίδιος θα αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

O 36χρονος παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο Ziggo Sport, όπου παραδέχθηκε ότι μιλάει με ομάδες από την Ολλανδία, υπογραμμίζοντας ότι: «Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω».

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Άμραμπατ δέχθηκε πρόταση από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο έμπειρος εξτρεμ εξήγησε τους λόγους που παρέμεινε στην ΑΕΚ. Όπως ανέφερε: «Θα προτιμούσα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Ή κάτι πραγματικά όμορφο να έρθει. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα, είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ. Με κάλεσαν, έψαχναν για ενισχύσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ήρθαν σε εμένα. Ήθελαν να με πάρουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι πηγαίνει για το νταμπλ και πραγματικά με χρειάζεται. Μπορούσα να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Ρονάλντο, αλλά δεν με άφησαν».

Σχετικές ειδήσεις