ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινητικό «αντίο» από τον Καρίμ Μπενζεμά στην Ρεάλ - «1, 2, 3 Hala Madrid»

Συγκινητικό «αντίο» από τον Καρίμ Μπενζεμά στην Ρεάλ - «1, 2, 3 Hala Madrid»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ειδική συνέντευξη Τύπου για την αποχώρησή του από τον σύλλογο μετά από 14 χρόνια.

Σε μια ιδιαίτερη τελετή ο Καρίμ Μπενζεμά είπε το δικό του «αντίο» στους Μαδριλένους. Ο Γάλλος αποχωρεί ως ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του συλλόγου (έχει 25, όσους και ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο) και ως ο δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως είναι γνωστό η Αλ Ιτιχάντ, σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με μυθικές απολαβές.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι πάντα η οικογένειά μου και πάντα θα παρακολουθούμε τους αγώνες», είπε αρχικά και συνέχισε: «Η ιδέα μου ήταν να ολοκληρώσω την καριέρα μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στη ζωή μερικές φορές παρουσιάζεται μια άλλη ευκαιρία.

Ήταν ένας καλός δρόμος στη ζωή μου. Ήμουν τυχερός που εκπλήρωσα το όνειρό μου ως παιδί χάρη στον πρόεδρο (σ.σ. Φλορεντίνο Πέρεθ). Όταν σε είδα είπα "είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Ρονάλντο και τον Ζιντάν".

Είναι απίστευτο. Σήμερα είναι η ώρα να φύγω για να δω μια άλλη ιστορία. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πώς ό,τι έχω κερδίσει το απόλαυσα σαν να ήμουνα παιδί».

Στη συνέχεια ο Καρίμ Μπενζεμά ευχαρίστησε τον Κάρλο Αντσελότι και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ευχαριστώ και τον Αντσελότι, που μου έδειξε την εμπιστοσύνη του από την αρχή. Έμαθα πολλά από σένα.

Είναι λίγο θλιβερή μέρα γιατί φεύγω από την ομάδα μου. Υπέγραψα στη Μαδρίτη και ήθελα να αποσυρθώ εδώ, αλλά δεν συνέβη έτσι. Θα είμαι πάντα ένας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς που μου έδιναν πάντα αυτή τη δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους, πραγματικά».

Για να καταλήξει μέσα σε αποθέωση: «Και όπως είπα την πρώτη μέρα... 1, 2, 3 Hala Madrid!».

Στον αποχαιρετισμό του ήταν μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι, συμπαίκτες του όπως οι Μόντριτς, Κουρτουά, Νάτσο και ο Λούκας Βάσκεθ και άλλοι θρύλοι όπως ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο Αρμπελόα και ο Ραούλ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ χάρισε στον Μπενζεμά το χρυσό στολισμένο με διαμάντια σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια τελετή που ολοκληρώθηκε με μια οικογενειακή φωτογραφία που δείχνει τους 25 τίτλους που έχει κερδίσει ο Γάλλος κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.