ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Μλαντένοβιτς - Έρχεται Ελλάδα για τις υπογραφές

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Μλαντένοβιτς - Έρχεται Ελλάδα για τις υπογραφές
EPA/Leszek Szymanski, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς αναμένεται να αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Σε προφορική συμφωνία με τον 32χρονο διεθνή μπακ έφτασε ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες ημέρες, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους «πράσινους».

Όπως είθισται, ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα, ούτως ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στην συνέχεια, θα έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 32χρονος διεθνής άσος αναμένεται να προσφέρει ποιότητα στα άκρα του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα στα αριστερά, ενώ θα συνθέσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Χουάνκαρ, έχοντας και την εμπειρία να βοηθήσει τους «πράσινους» στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Ο Μλαντένοβιτς ήταν στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ και ξεκίνησε βασικός στο εναρκτήριο παιχνίδι του ομίλου απέναντι στη Βραζιλία. Αγωνίστηκε για 66 λεπτά, παίρνοντας όλη την αριστερή πλευρά σε σύστημα 3-5-2.

Στα επόμενα δύο ματς έμεινε στον πάγκο, με τους Σέρβους να μην περνάνε από τη φάση των ομίλων. Στο πρόσφατο ματς των προκριματικών του Euro με το Μαυροβούνιο αγωνίστηκε σε όλο το ματς και έδωσε την ασίστ για το 1-0 του Βλάχοβιτς στο 79'.

Στη Λέγκια την προηγούμενη τριετία είχε σε 102 αγώνες, 22 ασίστ και 15 γκολ. Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι στις 420.000 ευρώ ετησίως.

Σχετικές ειδήσεις