ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Την επόμενη εβδομάδα ο προπονητής - Τι καθυστερεί την τελική απόφαση

Ολυμπιακός: Την επόμενη εβδομάδα ο προπονητής - Τι καθυστερεί την τελική απόφαση
EPA/Jose Manuel Vidal, ΑΜΠΕ

Ολυμπιακός: Μερικές μέρες… υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα σημαντικό θέμα ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η υπόθεση του προπονητή… πάει για την επόμενη εβδομάδα.

Μία μικρή… παράταση σ’ ένα σημαντικό ζήτημα ενόψει της νέας σεζόν δόθηκε στον Ολυμπιακό. Ο λόγος γίνεται για τον προπονητή που θα επιλεγεί να «χτίσει» την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Την εν λόγω υπόθεση έχει αναλάβει ο Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει πάρει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως, η τελική απόφαση ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτή τη στιγμή, το όνομα του Χοσέ Μπορδαλάς είναι αυτό που φέρεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο, ο κόουτς της Χετάφε εμφανίζεται στη λίστα τόσο της Μαρσέιγ, όσο και άλλων ομάδων της Ευρώπης. Μάλιστα, οι Μασσαλοί «κοιτάζουν» και τη δεύτερη περίπτωση που απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» και πρόκειται για τον Άντονι Ιραόλα.

Τέλος, ψηλά στη λίστα παραμένει και το όνομα του Χαβιέ Καγέχα, ο οποίος όμως έχει υποχρεώσεις με τη Λεβάντε μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, με αποτέλεσμα να μένει λίγο πιο πίσω, όπως και αυτά των Ερνάν Κρέσπο και Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Όπως όλα δείχνουν, η υπόθεση του προπονητή αναμένεται να τραβήξει για μερικές μέρες ακόμα. Άλλωστε, το Σάββατο (10/06) ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, ούτως ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League. Κατά την παρουσία του στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός της σεζόν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει επαφές με πολλούς παράγοντες και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, στη συνέχεια θα λείπει εκτός Ελλάδας για θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να καθυστερεί λίγο η τελική απόφαση για τον νέο προπονητή.

Πάντως, ο χρόνος έχει αρχίσει σιγά σιγά να πιέζει τον Ολυμπιακό. Στα τέλη του Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις, τη στιγμή που το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα από τις 5 έως τις 20 Ιουλίου στο Μιλς της Αυστρίας.

Σχετικές ειδήσεις