ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Ελλάδας: Στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του Euro 2024

Εθνική Ελλάδας: Στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του Euro 2024
Intime

Εθνική Ελλάδας: Δύο εβδομάδες προετοιμασίας συμπλήρωσαν οι διεθνείς και από τη Δευτέρα (12/06) μπουν στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Μία πρωινή προπόνηση στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» της Ριζούπολης περιλάμβανε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας το Σάββατο (10/06). Ο Γκουστάβο Πογέτ και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν την δουλειά τους με τους Έλληνες διεθνείς, ενόψει των δύο πρώτων αναμετρήσεων στα προκριματικά του Euro 2024 με Ιρλανδία και Γαλλία.

Στο πρόγραμμα του Σαββάτου (10/04) το «παρών» έδωσαν οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Αντίθετα, απόντες από το πρόγραμμα ήταν οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της «επίσημης αγαπημένης» από τη Δευτέρα (12/06).

Άλλωστε, την Κυριακή (11/06) οι Έλληνες διεθνείς έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για λίγες ώρες μετά τις δύο εβδομάδες προετοιμασίας, καθώς θα έχουν ρεπό. Η επιστροφή τους θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρα (12/06) στις 18:30 και πάλι στο «Γ. Καμάρας» και η εν λόγω προπόνηση θα σημάνει την είσοδο στην τελική ευθεία για την πρώτη «μάχη» της Εθνικής Ελλάδας με την Ιρλανδία.

Σχετικές ειδήσεις