ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024: Η τελική λίστα της Εθνικής για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία

Προκριματικά Euro 2024
Intime News

Προκριματικά Euro 2024: Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε την τελική λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει για τα ματς της Εθνικής με την Ιρλανδία και τη Γαλλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε άλλους επτά ποδοσφαιριστές κι έτσι η τελική λίστα περιλαμβάνει συνολικά 28 παίκτες.

Οι τελευταίοι που ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία ήταν οι: Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Γιώργος Γιακουμάκης και Ταξιάρχης Φούντας.

Το σύνολο των παικτών της αποστολής της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα (12/6). Εκείνη την ημέρα οι διεθνείς θα γυμναστούν το απόγευμα στο γήπεδο «Γ. Καμάρας», με την προπόνηση να είναι ανοικτή για το κοινό.

Οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

Η ώρα και το κανάλι

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Ιρλανδία, στην «OPAP Arena», στις 16 Ιουνίου και τρεις μέρες αργότερα (βλ. 19/6) θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο Παρίσι. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Γαλλια 6 - 2 αγώνες
  2. ΕΛΛΑΔΑ 3 - 1 αγώνας
  3. Ολλανδία 3 - 2 αγώνες
  4. Γιβραλτάρ 0 - 2 αγώνες
  5. Ιρλανδία 0 - 1 αγώνας

Σχετικές ειδήσεις