ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Τρέλα στο Μαϊάμι - Έγινε sold out σ’ όλα τα ματς της Ίντερ!

Λιονέλ Μέσι: Τρέλα στο Μαϊάμι - Έγινε sold out σ’ όλα τα ματς της Ίντερ!
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON, ΑΜΠΕ

Λιονέλ Μέσι: «Πανικός» επικρατεί στο Μαϊάμι μετά την ολοκλήρωση της «βόμβας» του καλοκαιριού με την μεταγραφή του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρώπη και την σπουδαία καριέρα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, πέρασε την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θα συνεχίσει στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Η επιρροή που έχει η μετακίνηση του «Pulga» στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ φάνηκε σχεδόν αμέσως, καθώς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, οι λογαριασμοί του συλλόγου στα social media έχουν πάρει… φωτιά. Συγκεκριμένα, στο Instagram οι ακόλουθοι έχουν ξεπεράσει τους 4,5 εκατομμύρια, από τους 900.000 που ήταν πριν το «μπαμ».

Όμως, η «τρέλα» για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στα γήπεδα του Κατάρ, δεν έχει τελειωμό. Όπως έγινε γνωστό, όλα τα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι μέχρι το φινάλε της σεζόν είναι sold out, ενώ οι τιμές στα εισιτήρια έχουν εκτοξευθεί.

Μάλιστα, η δυσκολία για να παρακολουθήσει κάποιος έναν αγώνα που θα πάρει μέρος ο Λιονέλ Μέσι είναι τεράστια, ακόμα κι αν πρόκειται για τον Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντίνος παλαίμαχος επιθετικός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία του στις εξέδρες.

«Ζήτησα από τον Μέσι ένα εισιτήριο για ένα ματς της Ίντερ Μαϊάμι και μου είπε πως υπάρχει sold out. Δεν υπάρχουν εισιτήρια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του πρώην συμπαίκτη του «Pulga» στην Εθνική Αργεντινής.

Σχετικές ειδήσεις