ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024: Με νέα πρόσωπα η προετοιμασία της Εθνικής

Προκριματικά Euro 2024
Intime News

Προκριματικά Euro 2024: Τέσσερα νέα πρόσωπα είχε η προπόνηση της Παρασκευής (9/6) στην Εθνική, η οποία προετοιμάζεται για τα ματς με την Ιρλανδία και τη Γαλλία.

Ο λόγος για τον αρχηγό, Τάσο Μπασέτα και τους Μανώλη Σιώπη, Ντίνο Μαυροπάνο και Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αφού ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις που είχαν με τις ομάδες τους στο εξωτερικό, ήρθαν στην Ελλάδα και από σήμερα (9/6) τέθηκαν στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ, πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης παρακολούθησε την προπόνηση κι αναμένεται να ενταχθεί από Δευτέρα (12/6), όταν οι διεθνείς επιστρέψουν και πάλι στο γήπεδο.

Νωρίτερα, ο Πογέτ γνωστοποίησε την τελική λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του στα ματς των προκριματικών του Euro 2024.

Η ώρα και το κανάλι

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Ιρλανδία, στην «OPAP Arena», στις 16 Ιουνίου και τρεις μέρες αργότερα (βλ. 19/6) θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο Παρίσι. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Γαλλια 6 - 2 αγώνες
  2. ΕΛΛΑΔΑ 3 - 1 αγώνας
  3. Ολλανδία 3 - 2 αγώνες
  4. Γιβραλτάρ 0 - 2 αγώνες
  5. Ιρλανδία 0 - 1 αγώνας

Σχετικές ειδήσεις