ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έριξε «βόμβα»! «Δεν θα ανανεώσω στην Παρί» - Η Ρεάλ και οι άλλοι μνηστήρες

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έριξε «βόμβα»! «Δεν θα ανανεώσω στην Παρί» - Η Ρεάλ και οι άλλοι μνηστήρες

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με επίσημη δήλωσή του ξεκαθάρισε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του πέραν του 2024, τονίζοντας πως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ενήμερη εδώ και ένα χρόνο! Φαβορί η Ρεάλ Μαδρίτης για άμεση μεταγραφή του Γάλλου 

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι έμοιαζε να είναι η μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο, μοιάζει να θέλει να του... χαλάσει τα σχέδια και να γίνει ο ίδιος νούμερο 1 πρόσωπο της επικαιρότητας.

Μετά το περσινό σίριαλ και την απόφασή του να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να γίνει εκ νέου πρωταγωνιστής στο... σίκουελ. Με ίδιους πρωταγωνιστές, αλλά και κάποιους... νέους!

Η Equipe αποκάλυψε από χθες την επιστολή του Εμπαπέ προς τους διοικούντες την Παρί, σύμφωνα με την οποία δεν θα ενεργοποιούσε την οψιόν που είχε για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2025.

Διάφορα σενάρια έκαναν την εμφάνισή τους με τον 24χρονο άσο να φροντίζει ώστε να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία την Τρίτη (13/06).

Με γραπτή δήλωση στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), ο Κίλιαν Εμπαπέ τόνισε πως έχει ενημερώσει από πέρυσι το διοικητικό συμβούλιο της Παρί Σεν Ζερμέν για την επιθυμία του να μην ανανεώσει πέρα του 2024.

Αναλυτικά η δήλωση του Κιλιάν Εμπαπέ:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Παρί είχε ενημερωθεί από τις 15 Ιουλίου 2022 για την απόφασή μου να μην επεκτείνω τη συνεργασία μας πέρα από το 2024 και η επιστολή στάλθηκε μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω αυτό που τους είχα ήδη πει.

Δεν συζήτησα ποτέ την επέκταση του συμβολαίου μου με την Παρί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει απαιτήσει από το σύλλογο να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι και έχει απλά επιβεβαιώσει πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 24χρονος Γάλλος διεθνής φορ.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Εμπαπέ η Ρεάλ και όχι μόνο

Πλέον, η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναγκαστεί να πουλήσει τον Γάλλο αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να βγάλει κάποιο κέρδος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποτέλει τον βασικότερο «μνηστήρα» για τον Εμπαπέ όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, αν και οι σχέσεις με τη διοίκηση των παριζιάνων δεν είναι οι καλύτερες.

Στο κόλπο, πάντως, αναμένεται να μπουν και ομάδες της Premier League. Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ασχοληθεί έντονα με την περίπτωση του 24χρονου σταρ τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά αν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των κόκκινων διαβόλων στον Σεΐχη του Κατάρ, τότε θα μπουν δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Διαβάστε επίσης:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Οριστικά στα χέρια του Σεΐχη του Κατάρ» - Θέλει τον Εμπαπέ

Νίκολα Γιόκιτς: Ξαγρύπνησε όλο το χωριό του Σέρβου για να τον δει να σηκώνει το πρωτάθλημα του NBA

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε τη στιγμή που η Μπαντόσα μπήκε στο μυαλό του - Απάντησε η Ισπανίδα

NBA: Τα χρήματα που πήραν οι Ντένβερ Νάγκετς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος