ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa Conference League: Έπεσαν οι υπογραφές Δήμου και UEFA για τον τελικό στην «OPAP Arena»

OPAP Arena ΑΕΚ
Intime News

Europa Conference League: Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαφέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος αποκάλυψε ότι έχει υπογράψει έγγραφο, το οποίο πιστοποιεί ότι ο τελικός της διοργάνωσης μπορεί να φιλοξενηθεί στην «OPAP Arena».

Ο Γιάννης Βούρος, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, ανέφερε ότι έβαλε την υπογραφή στο συγκεκριμένο έγγραφο, πριν από τρεις εβδομάδες.

Με την υπογραφή αυτή ο Δήμος πιστοποίησε ότι μπορεί να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League, της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, είπε στην ΕΡΑ Σπορ: «Υπέγραψα πριν από 3-4 βδομάδες, μετά από τη δεύτερη επίσκεψη του κλιμακίου της UEFA. Γυρίσαμε όλο τον Δήμο προκειμένου να δούμε τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία του τελικού. Πριν από την πιστοποίηση για τα τέσσερα αστέρια στο γήπεδο, περάσαμε με το κλιμάκιο ό,τι χρειαζόταν για να αποτυπώσουμε τοπογραφικά πού θα είναι οι εθελοντές, πού θα είναι οι φιλοξενούμενοι, τα καταλύματα, οι χώροι στάθμευσης. Πριν από 3-4 βδομάδες υπέγραψα ένα έγγραφο, που δηλώνει ότι ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας πιστοποιώ ότι μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό του Conference League»

Οι διαδικασίες έχουν δρομολογηθεί εδώ και καιρό κι ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα θα φιλοξενήσει δύο τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε μια διετία, καθώς τον ερχόμενο Αύγουστο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί το UEFA Super Cup, ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι και την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη.

Σχετικές ειδήσεις