ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024: «Γεμάτη» παιδικά χαμόγελα η προπόνηση της Εθνικής - Ατομικό για δύο παίκτες

Προκριματικά Euro 2024
Intime News

Προκριματικά Euro 2024: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι τα προβλήματα του Γκουστάβο Πογέτ, ενόψει του αγώνα της Εθνικής με την Ιρλανδία στην «OPAP Arena» - Πολλά παιδιά έδωσαν το «παρών» στην «ανοικτή» προπόνηση της Δευτέρας (12/6).

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (12/6).

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα. Να θυμίσουμε ότι έχουν κληθεί οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Ρέτσος, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Μάνταλος, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντέλιας, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Λημνιός, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.

Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τους φίλους της «γαλανόλευκης». Η προπόνηση ήταν ανοικτή στο κοινό και το «παρών» στη Ριζούπολη έδωσε αρκετός κόσμος, ανάμεσα τους πολλά παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες.

Η ώρα και το κανάλι

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί την Ιρλανδία, στην «OPAP Arena», στις 16 Ιουνίου και τρεις μέρες αργότερα (βλ. 19/6) θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στο Παρίσι. Αμφότεροι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Γαλλια 6 - 2 αγώνες
  2. ΕΛΛΑΔΑ 3 - 1 αγώνας
  3. Ολλανδία 3 - 2 αγώνες
  4. Γιβραλτάρ 0 - 2 αγώνες
  5. Ιρλανδία 0 - 1 αγώνας

Σχετικές ειδήσεις