ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Γύρισα σπίτι μου» - Το video για την επιστροφή Ζέκα | Επέκταση σε Ξενόπουλο

Παναθηναϊκός Ζέκα
Intime News

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ΠΑΕ δημοσίευσε ένα video για την επιστροφή του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος υπογράμμισε ότι επέστρεψε σπίτι του.

Ο διεθνής μέσος θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (14/6).

Ο Ζέκα βρέθηκε την Τρίτη (13/6) στα γραφεία της ΠΑΕ, για να υπογράψει το συμβόλαιο του, με το «τριφύλλι» να ποστάρει video από την επίσκεψη του. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, είπε: «Γύρισα σπίτι μου».

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος έως το 2025

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου έως το 2025. Ο 25χρονος τερματοφύλακας αποτελεί προϊόν της ακαδημίας του «τριφυλλιού». Ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2025. Ο Βασίλης είναι ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και έχει επαγγελματικό συμβόλαιο από το 2016. Με την πρώτη ομάδα έχει καταγράψει 5 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τελευταία διετία έχει 23 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα στη Super League 2».

Σχετικές ειδήσεις