ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024: Ερωτηματικό η διεξαγωγή του Ελλάδα – Ιρλανδία, λόγω εθνικού πένθους

Εθνικη ομαδα
Intime News

Προκριματικά Euro 2024: Το τριήμερο εθνικό πένθος που κήρυξε η ελληνική κυβέρνηση, μετά τη ναυτική τραγωδία στην Πύλο, βάζουν ερωτηματικό στη διεξαγωγή του Ελλάδα – Ιρλανδία.

Στον «αέρα» βρίσκονται οι αθλητικές διοργανώσεις, μετά το εθνικό πένθος που κηρύχθηκε από τις 21:00 της Τετάρτης (14/6), μέχρι τις 21:00 του Σαββάτου (17/6).

Ο τέταρτος τελικός της Basket League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό οδεύει προς αναβολή, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για την αναμέτρηση της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο αγώνας με την Ιρλανδία είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Παρασκευής (16/6) στην «OPAP Arena», αλλά είναι πιθανό να μεταφερθεί για το Σάββατο (17/6).

Σε μια τέτοια περίπτωση, οι διεθνείς θα έχουν μόλις δύο ημέρες ξεκούρασης, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (19/6) θα παίξουν με τη Γαλλία στο Παρίσι. Αξίζει να θυμίσουμε ότι την τελική απόφαση για τον αγώνα θα την πάρει η UEFA.

Εκτός προπόνησης ο Γιαννούλης

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Γιαννούλης έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη (14/6). Ο παίκτης της Νόριτς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησαν ελεγχόμενο πρόγραμμα επανένταξης. Εκτός, φυσικά, ήταν κι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξιό λαγονοψοΐτη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες.

Σχετικές ειδήσεις