ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινη, λευκή, μαύρη: Οι τρεις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (Video+Photos)

Πράσινη, λευκή, μαύρη: Οι τρεις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού (Video+Photos)

Σε φαντασμαγορική εκδήλωση στο Ζάππειο παρουσιάστηκαν οι τρεις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, μαζί με την έναρξη συνεργασίας με νέα αθλητική εταιρία ένδυσης.

Στο μέρος που είναι σημείο αναφοράς της Αθήνας, της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης, επιλέχτηκε απ’ την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων. Για τη σεζόν 2023-24, με μότο «return to glory». Όπως τονίστηκε στην φαντασμαγορική εκδήλωση, η επιστροφή του Παναθηναϊκού σηματοδοτείται τόσο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, ξεκίνησε και επίσημα η συνεργασία με την Adidas, η οποία θα είναι η εταιρία που θα ντύνει το ποδοσφαιρικό τμήμα των «πράσινων» μετά από 8 χρόνια. Στις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν, τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας αυτής, καθώς στο παρελθόν και επί σειρά ετών, υπήρξε άκρως επιτυχημένη και για τις δύο πλευρές.

Η πρώτη εμφάνιση είναι πράσινο σκούρο με τις τρεις χαρακτηριστικές γραμμές της εταιρίας σε λευκό χρώμα στα μανίκια. Παράλληλα, υπάρχουν λεπτομέρειες σε όλη τη φανέλα, η οποία όπως επισημάνθηκε σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους «πράσινους».

Η δεύτερη εμφάνιση είναι λευκή με λεπτές πράσινες ρίγες, ενώ η τρίτη μαύρη.