ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Το έκανε κι αυτό - Το «Μπομπονέρα» πανηγύρισε γκολ εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς!

Λιονέλ Μέσι: Το έκανε κι αυτό - Το «Μπομπονέρα» πανηγύρισε γκολ εναντίον της Μπόκα Τζούνιορς!
AP Photo/Nicolas Aguilera

Ο Λιονέλ Μέσι είναι μοναδικός και κατάφερε αυτό που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά στα χρονικά - Να πανηγυρίσει ο κόσμος της Μπόκα Τζούνιορς γκολ κατά της ομάδας του.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην Αργεντινή και απολαμβάνει την κάθε στιγμή!

Ο Pulga βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ροζάριο, σε αγώνα που διοργάνωσε η Νιούελς Ολντ Μπόις για να τιμήσει τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση στην ηλικία των 42 ετών.

Ο Μέσι επέστρεψε στο πρώτο του σπίτι και αποθεώθηκε από χιλιάδες οπαδούς της Νιούελς, προσφέροντάς τους κι ένα απίθανο χατ τρικ.

Το ίδιο ωστόσο έγινε και μια μέρα αργότερα, όταν ο 36χρονος σούπερ σταρ βρέθηκε στο ιστορικό «Μπομπονέρα»!

Αφορμή αποτέλεσε το αποχαιρετιστήριο φιλικό παιχνίδι για τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε ο οποίος αποχώρησε από την Μπόκα Τζούνιορς πριν από 8 χρόνια. Οι φίλοι της ομάδας έκαναν sold out σε χρόνο ρεκόρ, καθώς ο Ρικέλμε λατρεύεται από τον κόσμο, αν και ρόλο έπαιξε σίγουρα και η παρουσία του Λιονέλ Μέσι με την Εθνική Αργεντινής.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Κατάρ πριν μερικούς μήνες αποθεώθηκε με τη σειρά του από τους φιλάθλους, που με συνθήματα του ζητούσαν να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα. Αυτό, πάντως, που σόκαρε τους πάντες ήταν πως ο Μέσι ανάγκασε το ένθερμο κοινό να πανηγυρίσει γκολ εναντίον της ομάδας του, όταν ο ίδιος σκόραρε στο φιλικό προς τιμήν του Ρικέλμε.

Λιονέλ Μέσι: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω στη νέα μου ομάδα»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού ο Αργεντινός τόνισε: «Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, για να την απολαύσεις. Είναι πολύ ωραίο που μπορώ να είμαι σε αυτό το αφιέρωμα για τον Ρικέλμε, με ό,τι σημαίνει για το αργεντίνικο ποδόσφαιρο, ό,τι είναι για την Μπόκα, να βρίσκομαι ξανά στο Λα Μπομπονέρα. Η αλήθεια είναι ότι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για να απολαύσουμε και το κάναμε».

«Τώρα θα απολαύσω τις διακοπές και μετά θα ξεκινήσω στη νέα μου πόλη, το νέο μου κλαμπ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, πολύ χαρούμενος, αλλά τώρα θέλω να απολαύσω τις διακοπές με την οικογένειά μου», κατέληξε ο Μέσι.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνησε ο Μέσι στο «αντίο» του Μάξι Ροντρίγκες - «Όταν έρθει η δική μου σειρά...»

Το γκολ της χρονιάς από πρώην παίκτη της ΑΕΚ στην «παράσταση» του Λιονέλ Μέσι

Ανατριχιαστική υποδοχή για τον Μέσι στο Ροζάριο και ρεσιτάλ με χατ τρικ - Δείτε βίντεο

Λιονέλ Μέσι: Η ημερομηνία παρουσίασης του από την Ίντερ Μαϊάμι – «Πακέτο» με τον Σέρχιο Μπουσκέτς

Αθλητικές μεταδόσεις: Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό - Η ώρα και το κανάλι

Εκλογές 2023: Βουλευτής με τους «Σπαρτιάτες» ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης