ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανατριχιαστική υποδοχή για τον Μέσι στο Ροζάριο και ρεσιτάλ με χατ τρικ - Δείτε βίντεο

Ανατριχιαστική υποδοχή για τον Μέσι στο Ροζάριο και ρεσιτάλ με χατ τρικ - Δείτε βίντεο
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στο πρώτο του ποδοσφαιρικό σπίτι, αυτό της Νιούελς Ολντ Μπόις, προκαλώντας παράνοια στον κόσμο και προσφέροντάς του μοναδικές στιγμές και τρία υπέροχα γκολ.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε από πολύ μικρός στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα, αλλά η πατρίδα του είναι το Ροζάριο της Αργεντινής. Εκεί γεννήθηκε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, με το γήπεδο της Νιουελς Ολντ Μπόις να είναι το πρώτο ποδοσφαιρικό του σπίτι.

Εκεί επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (24/6), ανήμερα των γενεθλίων του, γνωρίζοντας μοναδικές στιγμές αποθέωσης από τους συμπατριώτες του. Και φυσικά ο ίδιος φρόντισε να τους ανταμείψει με μια μοναδική ποδοσφαιρική παράσταση, που μόνο αυτός θα μπορούσε να προσφέρει.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο Estadio Marcelo Bielsa, με αφορμή το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι προς τιμήν του Μάξι Ροντρίγκες, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του στα 42 του χρόνια.

Ο Pulga χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να πετύχει χατ-τρικ με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής απέναντι στην αγαπημένη του Νιούελς Ολντ Μπόις.

Άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ σημείωσε το δεύτερο γκολ του στο 36' με σκάψιμο της μπάλας σε... χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε το κρεσέντο του στο 44', με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής ύστερα από κοντρόλ της μπάλας με το στήθος.

Στο φιλικό συμμετείχαν κι άλλοι μεγάλοι αστέρες, όπως οι Άνχελ Ντι Μαρία και Μαρτίν Ντεμικέλις, με τη Νιούελς να ανατρέπει το 4-2 υπέρ της Αργεντινής στο ημίχρονο και να επικρατεί 6-4, με τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, να διαμορφώνει το τελικό σκορ με πανέμορφη λόμπα.

Διαβάστε επίσης:

Η τούρτα του Λιονέλ Μέσι και η ευχή της Αντονέλα

Στίβος: Μάχη της Ελλάδας για παραμονή στο Ευρωπαϊκό ομάδων - Το σημερινό πρόγραμμα

Ασανσέρ για το αυτοκίνητο, ιδιωτικό εστιατόριο: Το… παλάτι του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ποζάρει με τους γιους του και «λιώνει» το Instagram

Ο απόλυτος σεβασμός: Οι ευχές του Εμπαπέ στον Μέσι