ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασανσέρ για το αυτοκίνητο, ιδιωτικό εστιατόριο: Το… παλάτι του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι

Ασανσέρ για το αυτοκίνητο, ιδιωτικό εστιατόριο: Το… παλάτι του Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι

Πριν λίγο καιρό υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι, όμως ο Λιονέλ Μέσι έχει υπερπολυτελές σπίτι στην πόλη απ’ το 2019, το οποίο κοστίζει 9 εκ. ευρώ.

Το Μαϊάμι είναι ο επόμενος και πιθανότατα τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός πέρα απ’ το ποδόσφαιρο, θέλει να χαρεί τη ζωή με ηρεμία στην πόλη των ΗΠΑ. Γι’ αυτό… πέταξε στα σκουπίδια τα χρήματα των Σαουδαράβων που συνολικά έφταναν πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ!

Οι δεσμοί της οικογένειας Μέσι με το Μαϊάμι έτσι κι αλλιώς είναι ισχυροί. Τη Φλόριντα προτιμά για τις διακοπές του ο βραχύσωμος σούπερ σταρ, εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα έχει εκεί και ένα απ’ τα σπίτια του, το οποίο απέκτησε το 2019. Όχι φυσικά μια απλή κατοικία, αλλά ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα ρετιρέ, στο κτίριο Porche design κοντά στην golden beach.

Στο σπίτι όπου θα μένει η οικογένεια Μέσι, πέρα απ’ τις συνηθισμένες ανέσεις, όπως πισίνες, αίθουσες για παιχνίδι, προβολής ταινιών κτλ, υπάρχει επίσης ασανσέρ για να ανεβαίνουν τα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ αλλά και ιδιωτικό εστιατόριο. Το υπερπολυτελές διαμέρισμα κοστίζει αυτή τη στιγμή 9.000.000 ευρώ.

Το μόνο σίγουρο λοιπόν, πως ο Λιονέλ Μέσι θα διασκεδάσει τη ζωή του όσο καιρό θα είναι στην Ίντερ Μαϊάμι.