ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Γκολάρα ο Πινέδα, δημιουργός ο Λιβάι Γκαρσία στο Gold Cup - Δείτε βίντεο

ΑΕΚ: Γκολάρα ο Πινέδα, δημιουργός ο Λιβάι Γκαρσία στο Gold Cup - Δείτε βίντεο
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Ορμπελίν Πινέδα πέτυχε υπέροχο γκολ με το Μεξικό, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία είχε συμμετοχή στη νίκη του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, στο Gold Cup που διεξάγεται σε ΗΠΑ και Καναδά.

Με βασικό και εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, τον Ορμπελίν Πινέδα, η εθνική ομάδα του Μεξικού άρχισε εντυπωσιακά την πορεία της στο Gold Cup, καθώς συνέτριψε με 4-0 την Ονδούρα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Ρόμο, ενώ στο 22` ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους Μεξικανούς.

Στο 51ο λεπτό, ο Πινέδα (για τον οποίο η ΑΕΚ κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή από τη Θέλτα), με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από το ύψιος της περιοχής, πέτυχε το τρίτο γκολ για τους νικητές, ενώ το τελικό σκορ, διαμόρφωσε στο 64' ο Τσάβες.

Για την ίδια διοργάνωση, η εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο, με βασικό τον Λιβάι Γκαρσία, νίκησε εύκολα την ομάδα των Νησιών Σεντ Κιτς και Νέϊβις.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, αντικαταστάθηκε στο 78` από τον Τζιλ, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα και από δική του προσπάθεια, προήλθε το αυτογκόλ του Ιμπλ, με το οποίο «γράφτηκε» το τελικό σκορ. Τα άλλα δύο τέρματα των νικητών, σημείωσαν οι Τζόουνς (43`) και Φόρτσουν (65`).