ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Φιλικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρουσία Βράνκοβιτς, Ζάετς κι άλλων αστέρων

Παναθηναϊκός: Φιλικό με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρουσία Βράνκοβιτς, Ζάετς κι άλλων αστέρων

Την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο κλειστό «Ντράζεν Πέτροβιτς» θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα με τις μεταγραφικές του υποθέσεις, «τρέχει» και τον προγραμματισμό για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Μετά τα φιλικά κορυφαίου επιπέδου απέναντι σε ομάδες της Euroleague, στο σπουδαιότερο τουρνουά της Ευρώπης, το «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και σε αυτό της Ρόδου, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία στις 8 Σεπτεμβρίου.

Την είδηση αποκάλυψε ο πρόεδρος της κροατικής ομάδας, Μάριαν Πογιατίνα, που σε δηλώσεις του τόνισε:

«Πάντα επισημαίνουμε ότι οι οπαδοί είναι το κύριο μέρος του συλλόγου. Χωρίς αυτούς, θα ήταν δύσκολο να φτάσουμε στα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ως ένδειξη ευχαριστίας, αποφασίσαμε να τους παρουσιάσουμε ένα σπουδαίο θέαμα, τον μεγάλο Παναθηναϊκό στο Ζάγκρεμπ σε έναν αγώνα στον οποίο το αποτέλεσμα είναι σε δεύτερο πλάνο».

Το φιλικό δεν είναι τυχαίο, αφού είναι γνωστό πως οι οργανωμένοι φίλοι των δύο ομάδων έχουν πολύ καλές σχέσεις, με το παιχνίδι να έχει ειδικό χαρακτήρα, αφού θα βραβευτούν παίκτες που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο συλλόγων.

«Ειδικοί καλεσμένοι θα είναι σίγουρα ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες που έπαιξαν και στους δύο συλλόγους, και ελπίζουμε να τους συγκεντρώσουμε όλους», ανέφερε ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μεταξύ άλλων στο κλειστό «Ντράζεν Πέτροβιτς» θα βρεθούν οι Βέλιμιρ Ζάετς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ιγκόρ Μπίσκαν, Σίλβιο Μάριτς, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, Γκόραν Βλάοβιτς.