ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ έκλεψε νερό από ποτάμι και άμμο απο παραλία και θα πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Νεϊμάρ έκλεψε νερό από ποτάμι και άμμο απο παραλία και θα πληρώσει 3 εκατομμύρια ευρώ!
SCREENSHOT - VIDEO

Βαρύ πρόστιμο στον Νεϊμάρ Τζούνιορ για περιβαλλοντικές παραβάσεις στην επαύλη του στη Βραζιλία και τη δημιουργία μιας λίμνης.

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Νεϊμάρ Τζούνιορ τις παρεμβάσεις του στο φυσικό περιβάλλον, προκειμένου να δημιουργήσει μια λίμνη στην επαύλη του στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιρικός αστέρας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον δήμο της Μανγκαρατσίμπα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Οι αρχές είχαν ερευνήσει σχετικές καταγγελίες από γείτονες του Νεϊμάρ και τον είχαν προεδικοποιήσει να σταματήσει κάθε δραστηριότητα στη συγκεκριμένη κατοικία, αλλά εκείνος όχι μόνο συνέχισε, αλλά έκανε και πάρτι στη λίμνη.

«Οι κυρώσεις ανέρχονται σε περισσότερα από 16 εκατομμύρια ρεάλ (σ.σ. 3 εκατομμύρια ευρώ)», ανέφερε η δήλωση του τοπικού εισαγγελέα.

Μεταξύ των περιβαλλοντικών παραβάσεων που σημειώθηκαν, περιλαμβάνεται η εκτροπή της πορείας ρεμάτων της περιοχής, η κατάσχεση νερού ενός ποταμού χωρίς άδεια, οι απαγορευμένες ανασκαφές, η μετακίνηση βράχων χωρίς άδεια και η μεταφορά άμμου από παραθαλάσσια περιοχή!

Ο Νεϊμάρ αγόρασε το ακίνητο το 2016 και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, βρίσκεται σε έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, σπα, σάουνα, αίθουσα μασάζ, γυμναστήριο και χώρους εστίασης.

Ο 31χρονος επιθετικός, αναρρώνει από την επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο στην οποία υποβλήθηκε στη Ντόχα τον Μάρτιο, ενώ δεν έχει αγωνισθεί από τον Φεβρουάριο και το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επέστρεψε στα Σεπόλια κι έγινε ξανά παιδί (pics)

Wimbledon: Ακυρώθηκαν λόγω κακοκαιρίας οι αγώνες της Σάκκαρη και της Μπαντόσα

Θρήνος στο NBL και το ευρωπαϊκό μπάσκετ - Πέθανε ο Σέσιλ Έξουμ