ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη με εντυπωσιακό Τζούρισιτς και γκολάρες - Δείτε βίντεο

Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη με εντυπωσιακό Τζούρισιτς και γκολάρες - Δείτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 σε φιλικό αγώνα της Πετρόλουλ Πλοέστι, με τον Φίλιπ Τζούρισιτς να είναι εντυπωσιακός στην πρώτη του εμφάνιση και να έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ με εκπληκτικό τακουνάκι.

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας της ρουμανικής Πετρολούλ Πλοέστι με 2-0.

Οι Πράσινοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας και ήταν εξαιρετικός.

Στο 14' από τρομερή ασίστ του Σέρβου μέσου, ο Γερεμέγεφ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε στο αριστερό δοκάρι, ενώ στην επόμενη φάση ο Τζούριτσιτς σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε ξανά στο δοκάρι.

Το γκολ ήρθε στο 23', όταν ο Τζούριτσιτς έκανε φοβερό τακουνάκι στον Κώτσιρα, εκείνος έβγαλε με τη μία στον Βέρμπιτς που έφερε την μπάλα μπροστά του και πλάσαρε για το 1-0 του Παναθηναϊκού.

Στο 72’ από κάθετη πάσα του Τρουιγιέ, ο Μπιλάλ βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ζίμα.

Τελικά, στο 75' ο Παναθηναϊκός έφτασε σε δεύτερο γκολ, όταν από πολύ ωραία ασίστ του Καμπετσή μέσα στην περιοχή, ο Βαγιαννίδης έκανε κοντρόλ με το αριστερό κι εκτέλεσε αμέσως με το δεξί κάνοντας το 2-0 για τους «πράσινους».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (64’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (64’ Βαγιαννίδης), Μάγκνουσον (64’ Φίκαϊ), Σιδεράς (70’ Κάτρης), Μλαντένοβιτς (64’ Χουάνκαρ), Τσέριν (44’ λ.τρ. Τρουιγιέ), Τσόκαϊ (64’ Ζέκα), Τζούριτσιτς (46’ Φρόκου, 70’ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (64’ Καμπετσής), Βέρμπιτς (64’ Καλοσκάμης), Γερεμέγεφ (70’ Μπιλάλ).

ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ (Φλορίν Πάρβου): Ζίμα, Ντούα (60’ Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε (80’ Κονσταντινέσκου), Τζέφερσεν, Μούσι (66’ Ραντουλέσκου), Τζάιρ, Γκρόζαφ (46’ Ταβάρες), Πέτροβιτς (84’ Ραντουκάν).