ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική Νέων: Νέο ξεκίνημα για τον «τελικό» με Ισπανία στο Euro 2023 – Η ώρα και το κανάλι

Εθνική Νέων
Glomex

Εθνική Νέων: Η Ελλάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον δεύτερο αγώνα Euro 2023 κόντρα στην Ισπανία, ο οποίος έχει χαρακτήρα «τελικού».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει το φαβορί του ομίλου, αλλά μετά την ήττα από τη Νορβηγία, χρειάζεται αποτέλεσμα για να ελπίζει σε πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Αναστάσιος Θέος κι οι παίκτες θέλουν να «ξεχάσουν» το τραγικό πρώτο ημίχρονο με της πρεμιέρας κι έχοντας οδηγό την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος, να παλέψουν για το καλύτερο κόντρα στους «φούριας ρόχας».

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Παρασκευής (7/7) ξεκίνησε με προπόνηση στο «Sirens Stadium», όπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν διαφορετικά προγράμματα (αποθεραπεία, κανονικό πρόγραμμα, γυμναστήριο), ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής τους στην πρεμιέρα.

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση της Εθνικής με την Ισπανία είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (7/7). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1.

Οι αγώνες της Ελλάδας

  • Τρίτη 4 Ιουλίου: Νορβηγία – Ελλάδα 5-4
  • Παρασκευή 7 Ιουλίου: Ελλάδα – Ισπανία (19:00)
  • Δευτέρα 10 Ιουλίου: Ελλάδα – Ισλανδία (22:00)

Σχετικές ειδήσεις