ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, ΑΕΚ: Προτεραιότητα Αλμέιδα ο κεντρικός αμυντικός

Μεταγραφές, ΑΕΚ: Προτεραιότητα Αλμέιδα ο κεντρικός αμυντικός
Intime

Μεταγραφές: Η απόκτηση ενός στόπερ έχει μετατραπεί σε άμεση προτεραιότητα για την ΑΕΚ.

Η Ένωση βρίσκεται στην Ολλανδία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό και οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να κλείσουν τον «εκλεκτό» του Αργεντινού τεχνικού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το όνομα που αποτελεί τον βασικό «στόχο», ωστόσο, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν «σφήνα» σε διεκδίκηση ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ακόμα, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις με διάφορα ονόματα, όπως των Ματίγια Νάστασιτς και Ζαουάντ Ελ Γιαμίκ. Ο τελευταίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα από το Μαρόκο, αγωνίστηκε στο πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Τζένοα, την Περούτζια, τη Σαραγόσα και την τελευταία τριετία είναι στην Βαγιαδολίδ.

Ο 31χρονος στόπερ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας του στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και η ΑΕΚ έχει συλλέξει πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Σχετικές ειδήσεις