ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Έρευνα στο σπίτι του Αλ Κελαϊφί - Καταγγελίες για απαγωγή επιχειρηματία

Παρί Σεν Ζερμέν: Έρευνα στο σπίτι του Αλ Κελαϊφί - Καταγγελίες για απαγωγή επιχειρηματία
EPA/Peter Lakatos, ΑΜΠΕ

Παρί Σεν Ζερμέν: Έρευνα στο σπίτι του μεγαλομετόχου της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί έκαναν οι Αρχές της Γαλλίας μετά από καταγγελίες για απαγωγή επιχειρηματία.

Περιπέτειες… είχε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, καθώς οι Αρχές του Παρισιού προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του, έπειτα από καταγγελία του Γαλλοτυνήσιου, Ταγιέμπ Μπεναμπντεραχμάν, που είχε προσβληθεί από το 2019 από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κατάρ και είχε εγκατασταθεί στην Ντόχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας επιχειρηματίας ήταν υπό παράνομη κράτηση και άνθρωποι του Νασέρ Αλ Κελαϊφί τον ανέκριναν για υποτιθέμενα παράνομα έγγραφα που προκαλούσαν «ζημιά» στον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Ταγιέμπ Μπεναμπντεραχμάν, ο επιχειρηματίας έμεινε τελικά ελεύθερος στα τέλη του 2020, αφού πρώτα έκανε συμφωνία προκειμένου να μην μιλήσει για όλα όσα είχαν συμβεί τους προηγούμενους μήνες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η επίσημη παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε, ως νέου προπονητή των Παριζιάνων καθυστέρησε αρκετή ώρα να διεξαχθεί, καθώς η έρευνα στο σπίτι του Νασέρ Αλ Κελαϊφί ξεκίνησε αμέσως μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Παρισιού, ούτως ώστε να πάρουν άδεια για να πραγματοποιηθεί η έρευνα για το «αφεντικό» της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σχετικές ειδήσεις