ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικά αθώος για όλες τις κατηγορίες βιασμού ο Μπενζαμέν Μεντί

Οριστικά αθώος για όλες τις κατηγορίες βιασμού ο Μπενζαμέν Μεντί

Δικαιώθηκε ο Γάλλος καθώς αθωώθηκε για τις τελευταίες κατηγορίες που εκκρεμούσαν σε βάρος του για υπόθεση βιασμού και απόπειρας βιασμού.

Φυλακίστηκε, εδώ και πολλούς μήνες «τρέχουν» τα δικαστήρια για τις πολλές κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικών επιθέσεων εις βάρους του. Τελικά ο Μπενζαμέν Μεντί δικαιώθηκε και αθωώθηκε ακόμη και στις τελευταίες κατηγορίες που εκκρεμούσαν εναντίον του.

Υπήρξε επανεκδίκαση υποθέσεων βιασμού και απόπειρας βιασμού σε βάρος του, για τις οποίες αθωώθηκε. Όπως είχε συμβεί τον περασμένο Ιανουάριο για έξι ακόμη κατηγορίες βιασμού αλλά και μιας σεξουαλικής επίθεσης. Καταγγελίες που είχαν κάνει τέσσερις γυναίκες.

Η μία απ’ τις δύο υποθέσεις που εκδικάστηκαν τώρα, αφορούσε γυναίκα που τον έχει κατηγορήσει και για άλλες δύο επιθέσεις, αλλά αθωώθηκε ο Γάλλος. Η άλλη περίπτωση ήταν η καταγγελία γυναίκας πως την κλείδωσε στη βίλα του κι αποπειράθηκε να τη βιάσει. Υποθέσεις για τις οποίες αθωώθηκε ο 28χρονος.

Το θέμα πλέον είναι αν θα βρεθεί ομάδα να αποκτήσει τον Μεντί, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί εδώ και δύο χρόνια, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έλυσε το συμβόλαιο μαζί του.