ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρόβα τζενεράλε με Ράγιο Βαγιεκάνο πριν το Champions League – Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός
Intime News

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο, στην πρόβα τζενεράλε πριν τις μονομαχίες με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Το τελευταίο του φιλικό δίνει απόψε (18/7) στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την ισχυρή ισπανική ομάδα.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο τερμάτισε στη δέκατη θέση της LaLiga την περασμένη σεζόν και μοιάζει ιδανικός αντίπαλος, ώστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να «προβάρει» ενδεκάδα ενόψει των αναμετρήσεων με την Ντνίπρο.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει στη διάθεση του τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και τη Δευτέρα (17/7) κι έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Τσέριν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο χρόνος συμμετοχής που θα πάρει ο Βιλένα κι αν ο Γεντβάι θα χρησιμοποιηθεί έστω και για λίγα λεπτά.

Ο πρώτος αγώνας με την Ντνίπρο θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στο Κόζιτσε της Σλοβακίας κι όπως έγινε γνωστό ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο του. Η σέντρα θα γίνει στις 21:00, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το κανάλι που θα το μεταδόσει.

Όσον αφορά στον επαναληπτικό, στο «Απ. Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν την ουκρανική ομάδα την 1η Αυγούστου και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30. Η CosmoteTV θα καλύψει τηλέοπτικά το δεύτερο ματς.

Η ώρα και το κανάλι

Το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγιεκάνο είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης (18/7). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Σχετικές ειδήσεις