ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράιαν Γκιγκς: Ο θρύλος της Γιουνάιτεντ αθωώθηκε από τις κατηγορίες βιαιοπραγίας κατά της συζύγου του

Ράιαν Γκιγκς
EPA/STRINGER

Ράιαν Γκιγκς: Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες βιαιοπραγίας εις βάρος της πρώην συζύγου του.

Ο Ράιν Γκιγκς βρέθηκε στο δικαστήριο, μετά από καταγγελία της Κέιτ Γκρέβιλ, ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά κατά της ίδιας, όσο και της αδερφή της, Έμα.

Ο 49χρονος Ουαλός κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στις δύο γυναίκες, κατά τη διάρκεια καβγά που είχαν στο σπίτι του τον Νοέμβριο του 2020.

Η Γκρέβιλ υποστήριξε ότι ο Γκιγκς είχε χειριστική και κακοποιητική συμπεριφορά προς εκείνη, από το 2017 έως το 2020. Το δικαστήριο, ωστόσο, έκρινε ότι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής είναι αθώος.

Ο Γκιγκς πέρασε από δίκη το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι ένορκοι, μετά από σύσκεψη 22 ωρών, είχαν ενημερώσει τον δικαστή ότι δεν είχαν πάρει κάποια απόφαση. Τελικά, αυτή ήρθε έναν χρόνο αργότερα.

Ο δικηγόρος του άλλοτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Ντό δήλωσε: «Ο κ. Γκιγκς είναι βαθιά ανακουφισμένος που η υπόθεση έφτασε επιτέλους στο τέλος της μετά από σχεδόν τρία χρόνια κατά τα οποία αγωνιζόταν για να καθαρίσει το όνομά του. Ήταν πάντα αθώος για αυτές τις κατηγορίες, έχουν ειπωθεί πάρα πολλά ψέματα για αυτόν στο δικαστήριο. Τώρα κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες και στο εξής θα ήθελε να ξαναχτίσει τη ζωή και την καριέρα του ως αθώος άνθρωπος».

Σχετικές ειδήσεις