ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θλίψη: Αυτοκτόνησε 24χρονος ποδοσφαιριστής που είχε πλακώσει άγρια διαιτητή (vids)

Θλίψη: Αυτοκτόνησε 24χρονος ποδοσφαιριστής που είχε πλακώσει άγρια διαιτητή (vids)
Print Screen / Twitter

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες από την είδηση πως 24χρονος ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε, έπειτα από το άγριο ξύλο που είχε «ρίξει» σε διαιτητή και δεν άντεχε τα σχόλια του κόσμου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αργεντινή και την πόλη Αβεγιανέδα, όταν ο Ουίλιαμς Αλεξάντερ Ταπόν, έβαλε τέλος στην ζωή του, με όπλο, στις γραμμές του τρένου. Ο λόγος είχε να κάνει με την πίεση που δεχόταν το τελευταίο διάστημα από τα αρνητικά σχόλια του κόσμου, μετά την άγρια επίθεσή του σε διαιτητή σε ερασιτεχνικό αγώνα 5Χ5.

Σύμφωνα με την «Ole», μία αδερφή του θύματος, επιβεβαίωσε την είδηση της αυτοκτονίας, σχολιάζοντας: «Ο αδερφός μου αυτοκτόνησε εξαιτίας όλων αυτών που του έκαναν, για όλα όσα τον κατηγορούσαν, τον πηγαίνουμε στο νεκροτομείο τώρα, ο αδερφός μου αυτοκτόνησε».

Ο εκλιπών είχε γίνει θέμα στην Αργεντινή το τελευταίο διάστημα, έπειτα από το άγριο ξύλο που είχε ρίξει στον εν ενεργεία διαιτητή, Κρίστιαν Αριέλ Πανιάγκουα, στην διάρκεια ενός τελικού σε 5Χ5.

Ο Ουίλιαμς Αλεξάντερ Ταπόν είχε αντιδράσει άσχημα σε μία κίτρινη κάρτα που είχε δείξει ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να τους ρίξει δύο γροθιές στο πρόσωπο και μία όταν ήταν στο έδαφος, στην συνέχεια τον κλώτσησε στο λαιμό και τον άφησε αναίσθητο.

Την επόμενη ημέρα, ο διαιτητής υπέβαλλε μήνυση για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και το βίντεο από την επίθεση έγινε viral, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να δεχθεί έντονη κριτική, μια και είχε ήδη ποινικό μητρώο για διακίνηση ναρκωτικών και βιαιοπραγία.