ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Έφτασε τα 10 εκατομμύρια ακόλουθους η Ίντερ Μαϊάμι λόγω Μέσι

Απίστευτο: Έφτασε τα 10 εκατομμύρια ακόλουθους η Ίντερ Μαϊάμι λόγω Μέσι

Τρομερή άνοδος στους followers της Ίντερ Μαϊάμι στα social media, απ’ τη στιγμή που υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι στην ομάδα, φτάνοντας το σημαδιακό 10 εκατομμύρια.

Πριν γνωστοποιηθεί η συμφωνία της Ίντερ Μαϊάμι με τον Λιονέλ Μέσι, η ομάδα του MLS είχε λίγο πάνω από 1.000.000 followers στο Instagram. Αριθμός που δεν τον λες και τεράστια, αν σκεφτεί κανείς για την αγορά στην οποία απευθύνεται και φυσικά για την παρουσία εκεί του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ικανός να αλλάξει την ιστορία και το κάνει πριν καν μπει να αγωνιστεί στην πόλη της Φλόριντα. Αρχίζοντας απ’ τον αριθμό των followers. Φτάνοντας λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, στον αριθμό που είναι ο αγαπημένος του.

Η Ίντερ Μαϊάμι ξεπέρασε τα 10.000.000 followers στο Instagram. Και το γιόρτασε με ένα video που προφανώς σχετίζεται με τον Λιονέλ Μέσι. Δείχνοντας την φανέλα του Αργεντινού να τυπώνεται και στο τέλος αντί για το όνομά του μαζί με το «10» στην πλάτη, να λέει «Million», δηλαδή εκατομμύρια.