ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Μπάσιμο» Φενέρμπαχτσε για Οζντόεφ

Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: «Μπάσιμο» Φενέρμπαχτσε για Οζντόεφ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θέλει τον Ρώσο που ενδιαφέρει έντονα τον ΠΑΟΚ.

Ένα απρόσμενο και πολύ μεγάλο εμπόδιο ίσως να προκύπτει στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Μαγκομέντ Οζντόεφ. Για τον Ρώσο μέσο που θέλει ο «δικέφαλος», φέρεται να ενδιαφέρεται η Φενέρμπαχτσε. Ομάδα η οποία αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες απ’ το εξωτερικό, καθιστά υπερβολικά δύσκολη την υπόθεση.

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως η Φενέρ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με την Καραγκιουμρούκ. Χωρίς όμως να έχουν φτάσει κοντά οι δύο πλευρές στην επίτευξη συμφωνίας.

Ο Ρώσος είναι γνωστός φυσικά λόγω της θητείας του στην Τουρκία. Για τον ΠΑΟΚ είναι εδώ και μέρες βασική επιλογή για την ενίσχυση στα χαφ. Με τον «δικέφαλο» να έχει… δουλέψει αρκετά πάνω στο θέμα του Οζντόεφ. Έχοντας φτάσει κοντά στο να πάρει το «ναι» του παίκτη και να πλησιάζει σε deal με την ομάδα του.

Μένει να φανεί αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη Φενέρ, ή αν πρόκειται απλά για παιχνίδια αύξησης της τιμής του.

*Ο Ουκρανός, Μίκολα Μπαλάκιν, θα είναι ο διαιτητής του πρώτου αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τα προκριματικά του Conference League. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του, Ολεξάντρ Κορνίκο και Βίκτορ Νίζνικ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ουκρανός, Ντμίτρο Κριβούσιν.