ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινητικός Ικάρντι: Έτοιμος να γυρίσει στην Αργεντινή για να στηρίξει τη Γουάντα Νάρα

Συγκινητικός Ικάρντι: Έτοιμος να γυρίσει στην Αργεντινή για να στηρίξει τη Γουάντα Νάρα

Αν και η σχέση τους έχει περάσει από χίλια κύματα, ο Μάουρο Ικάρντι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αργεντινή για να στηρίξει την Γουάντα Νάρα λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Αρνήθηκε τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας και συμφώνησε σε όλα για να παραμείνει στη Γαλατάσαραϊ. Ο Μάουρο Ικάρντι βρήκε την ηρεμία του στην Τουρκία κι εκεί ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται. Ένα άσχημο γεγονός, όμως, έρχεται να του αλλάξει τα σχέδια. Κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Γουάντα Νάρα.

Η σχέση των δύο έχει περάσει από… σαράντα κύματα κι έχει γίνει σίριαλ πολλές φορές. Όμως στο τέλος αυτό που μένει είναι η αγάπη όπως φαίνεται. Ο Ικάρντι λοιπόν, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αργεντινή, θα υπογράψει στη Γαλατάσαραϊ και μετά έχει συμφωνήσει να παραχωρηθεί δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του. Με τη Νιούελς να είναι άμεσα ενδιαφερόμενη.

Ο λόγος της απόφασης αυτής, έχει να κάνει με το πρόβλημα υγείας που ανακοίνωσε η Γουάντα Νάρα. Όπως γνωστοποίησε έκανε κάποιες εξετάσεις που δεν ήταν θετικές και πρέπει να συνεχίσει τις εξετάσεις για να ξεκαθαριστεί ποια θεραπεία πρέπει να ακολουθήσει, χωρίς να ξεκαθαρίζει το ακριβές πρόβλημα υγείας. Όμως ο Ικάρντι έχει αποφασίσει απ’ τη στιγμή που θα χρειαστεί κάποιου είδους θεραπείας, να είναι δίπλα της και δίπλα στην οικογένειά του.