ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στη φυλακή πρώην παίκτης για διακίνηση κοκαΐνης

Παναθηναϊκός: Στη φυλακή πρώην παίκτης για διακίνηση κοκαΐνης
Intime

Παναθηναϊκός: Σε ποινή φυλάκισης επτά ετών επιβλήθηκε στον Ντέιβιντ Μέντες από το δικαστήριο του Ρότερνταμ για εμπόριο κοκαΐνης.

Σάλος έχει ξεσπάσει στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, καθώς ο 40χρονος, πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε κάνει μεγάλη καριέρα στην Αλκμάαρ και είχε φτάσει μέχρι την εθνική ομάδα της χώρας του, καταδικάστηκε σε επταετή φυλάκιση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα Μέσα της Ολλανδίας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2022 έπειτα από μεγάλη έρευνα που είχε γίνει από τις τοπικές Αρχές. Ο Ντέιβιντ Μέντες ήταν ύποπτος για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης τριών φορτίων κοκαΐνης, τα οποία ξεπερνούσαν τον 1,5 τόνο.

Όπως ανακοινώθηκε από το δικαστήριο, αποδεικνύεται η συμμετοχή στο κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών, αλλά ήταν απλά αναμεμειγμένος και όχι ο βασικός υπεύθυνος. Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ντέιβιντ Μέντες είχε μεσολαβήσει να δωροδοκήσει υπάλληλο που σχετίζεται με τη ναυτιλία, προκειμένου να πάρουν το εμπόρευμα από τα κοντέινερ.

Ο υπάλληλος έλαβε μέχρι και 100.000 ευρώ, ωστόσο, τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο τελωνείο. Ο Ντέιβιντ Μέντες είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό από το 2013 έως το 2015 κατακτώντας ένα Κύπελλο, ενώ ήταν και στο τεχνικό επιτελείο τη σεζόν 2015-’16. Είχε αγωνιστεί ακόμα σε Σπάρτα Ρότερνταμ, Άγιαξ, Μπρέντα, Αλκμάαρ και Σάλτσμπουργκ.

Σχετικές ειδήσεις