ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Πρόβα πριν την Ευρώπη με Νόριτς - Οι δοκιμές Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Πρόβα πριν την Ευρώπη με Νόριτς - Οι δοκιμές Μαρτίνεθ
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ένα ακόμα φιλικό σε περίοδο προετοιμασίας θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αντιμετωπίζουν στην Αγγλία τη Νόριτς, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα στα προκριματικά του Europa League στην Ευρώπη.

Μερικές ημέρες μετά την ελπιδοφόρα εμφάνιση και την επικράτηση 3-1 επί της Ρέιντζερς στην Σκωτία, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Αγγλία, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου (29/07) θα αντιμετωπίσει τη Νόριτς σε φιλική αναμέτρηση. Μάλιστα, αυτό είναι το τελευταίο - προγραμματισμένο - τεστ για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει, ακόμα μια φορά, την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Άλλωστε, σε περίπου 10 ημέρες, οι «ερυθρόλευκοι» θα αρχίσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, στις 10 Αυγούστου, οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την ομάδα που θα αποκλειστεί από τη «μάχη» της Σερβέτ με την Γκενκ (1-1 το πρώτο ματς), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του Europa League.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους παίκτες που έχει στην αποστολή, με τον Νικολάς Φρέιρε να ετοιμάζεται για το ανεπίσημο ντεμπούτο του, τη στιγμή που διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Ινμπόμ Χουάνγκ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην Αυστρία, όπου έγινε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Η σέντρα στο φιλικό των Πειραιωτών απέναντι στην Νόριτς έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 (ώρα Ελλάδας) και τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1HD.

Σχετικές ειδήσεις